0.00 (0)
Selecteer een pagina

Wholesale

Koffiebonen van sampietro in je koffiezaak of horecagelegenheid? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Workshop

Wil jij ook de allerlekkerste espresso en cappucino bereiden? Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven.

Barista tijdens uw event

Een gepassioneerde barista op locatie met verse gebrande koffiebonen uit eigen branderij. Neem contact op voor meer informatie.

Koffie op kantoor

Haal nu de beste koffie uit Brabant binnen op kantoor. Zowel je collega’s als klanten zullen hier blij van worden.

Mijn verhaal

Sampietro is eigenlijk vanaf zijn 5e levensjaar verzot op koffie en dat kwam door voornamelijk zijn Nonna uit Italie. De geur van het Italiaans espressopotje brengt herinneringen en emoties naar boven aan de mooie tijd toen zijn lieve nonna nog leefde….
Pas in 2012 heeft Sampietro de stap durven nemen om zijn baan op te zeggen en zich volledig te gaan verdiepen in de koffie.
Door in een koffiezaak te gaan werken en alle kneepjes van een echte barista te leren.
In 2013 maakt hij de overstap naar Restaurant Pollevie waar ze koffie enorm serieus nemen, De koffie werdt daar namelijk wekelijks zelf vers gebrand en die verantwoordelijkheid kreeg Sampietro. Wat er voor heeft gezorgd dat hij in 2015 in de finale stond van de Dutch Barista Championchip en in dat zelfde jaar ook de 3e plaats werdt behaald in de Misset horeca koffie top 100. Ook heeft hij alle SCA Barista skills certificaten behaald en kan hij zich een Professional barista noemen.
1 jaar later neemt hij dan ook de stap om voor zichzelf te beginnen als freelance Barista en later ook nog de koffiebrander over te nemen om vervolgens zijn eigen koffie merk op te zetten, en met succes! Inmiddels is Sampietro coffee een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken en schenken ze de koffie van Sampietro in verschillende horecazaken, kantoren, winkels ed.

Een kleine selectie van onze afnemers